1. Mijn huurderprofiel

Ik wil mijn pand: verkopen  /  verhuren
Immo Lantmeeters Hasselt

Kempische Steenweg 89/2, 3500 Hasselt

011 29 12 12
Immo Lantmeeters Genk

Stationsstraat 24/1, 3600 Genk

089 44 12 12

Onze diensten

Verkoop en verhuur

Een vastgoedtransactie is een belangrijke gebeurtenis. Een appartement of huis verkopen of verhuren, een koper of huurder zoeken voor je bedrijfspand, of een nieuwe eigenaar vinden voor je bouwgrond, gaat gepaard met vragen en stress. En dat begrijpen we bij Immo Lantmeeters heel goed.

Daarom zijn we een totaalpartner die jou ontzorgt. We nemen alle administratie voor onze rekening, geven je professioneel advies en begeleiden je van a tot z door het verkoop- of verhuurproces. Onze aanpak is jouw garantie op een vlotte verkoop of verhuur zonder kopzorgen. En dat binnen een realistische termijn en tegen optimale voorwaarden.

Verkoop en verhuur

Verkoop je vastgoed aan ons

Je kunt ook bij Immo Lantmeeters terecht als je je vastgoed snel en discreet wilt verkopen. Naast vastgoedbegeleiding kopen wij ook aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verkoop je vastgoed aan ons

Schattingen

Een correcte waardebepaling is de sleutel voor een snelle verkoop van je huis, appartement, bouwgrond of bedrijfsvastgoed. Daarom nemen onze ervaren experts hun tijd om jouw eigendom naar waarde te schatten. Ze brengen de troeven van je woon- of bedrijfsvastgoed in kaart en houden rekening met alle factoren. Zo ben je zeker dat je jouw vastgoed tegen een marktconforme prijs op de markt brengt.

Ook belangrijk om te weten: we voeren al onze schattingen gratis en zonder enige verplichting uit. Mogen wij na de waardebepaling je woon- of bedrijfsvastgoed ook verkopen? Dan hebben we natuurlijk al alle kennis om jouw eigendom op de perfecte manier in de kijker te plaatsen. 

Schattingen

Projectontwikkeling en verkaveling

Immo Lantmeeters is ook je partner voor projectontwikkeling en verkaveling. Heb je een vastgoedproject dat je wilt realiseren? Of wil je gronden laten verkavelen voor verkoop? Dan staan wij voor je klaar. 

Aankoopbegeleiding en advies

Heb je een interessant huis, appartement of bedrijfs- of handelspand op het oog? En wil je weten of je waar krijgt voor je geld? Dan geven wij je graag advies. We bezoeken het vastgoed, analyseren de prijs en staan je bij in de onderhandelingen. Zo begeleiden we je naar een vlotte aankoop.

Heb je geen tijd om je perfecte vastgoed te vinden? Of biedt het marktaanbod niet wat je nodig hebt? Dan gaan we graag op zoek voor jou. We spreken ons netwerk aan. Zo krijg je toegang tot huizen of panden die nog niet actief te koop of te huur op de markt aangeboden worden.

Aankoopbegeleiding en advies