Ik wil mijn pand: verkopen  /  verhuren
Immo Lantmeeters Hasselt

Kempische Steenweg 89/2, 3500 Hasselt

011 29 12 12
Immo Lantmeeters Genk

Stationsstraat 24/1, 3600 Genk

089 44 12 12

Een correcte schatting

Kies voor een gratis en vrijblijvende schatting

Competitieve prijs = sneller resultaat

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

De eerste stap naar een snelle verkoop? Je huis of appartement laten schatten door een ervaren expert van Immo Lantmeeters. Gratis én vrijblijvend!

Een huis of appartement kopen is voor veel mensen de grootste financiële transactie in hun leven. Het is dus evident dat ze de woningmarkt kritisch benaderen en prijzen vergelijken. Wil je je huis of appartement vlot en snel verkopen? Dan is een degelijke waardebepaling cruciaal. Want zo breng jij je vastgoed tegen een competitieve prijs op de markt. 

Wil jij je bedrijfsvastgoed, appartement of huis laten schatten? Of wil je meer weten over onze diensten, aanpak of referenties? Neem dan contact met ons op.

Rob Put
Met zijn jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar staat Rob aan het hoofd van Immo Lantmeeters. Je huis, appartement of bedrijfspand aanbieden op de vastgoedmarkt… hoe doe je dat het best? Als deskundig expert is Rob het juiste aanspreekpunt. Wacht niet langer en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een correcte schatting van je pand!
Rob Put

Voordelen in vogelvlucht