Ik wil mijn pand: verkopen  /  verhuren
Immo Lantmeeters Hasselt

Kempische Steenweg 89/2, 3500 Hasselt

011 29 12 12
Immo Lantmeeters Genk

Stationsstraat 24/1, 3600 Genk

089 44 12 12

Waarom kiezen voor Immo Lantmeeters?

  Juiste schatting

  Onze deskundige medewerkers komen je vastgoed grondig bekijken om de waarde te schatten. Een correcte waardebepaling is een must om je huis voor de marktwaarde van de hand te doen. Want zowel een te hoge als een te lage vraagprijs houden risico’s in. Onze medewerkers kennen de marktwaarde, en houden bij de schatting rekening met alle bepalende factoren. Van ligging en oppervlakte tot bouwjaar, afwerking en energiezuinigheid.

  Juridisch waterdichte verkoopovereenkomst

  Komt er een akkoord over de prijs uit de bus? Dan stellen wij een verkoopovereenkomst op. Beide partijen worden uitgenodigd op ons kantoor om de overeenkomst te ondertekenen. Zo maken jullie meteen kennis met elkaar. Daarna nemen we de afhandeling met de notaris op ons. Kortom, een succesvolle verkoop van a tot z.

  Efficiënte promotie

  Als alle elementen grondig in kaart gebracht zijn, stellen we een salesdossier op om de potentiële koper te overtuigen. We zorgen voor aantrekkelijke foto’s vanuit de beste hoeken, en publiceren die op onze website en in het kantoor. Dankzij ons grote netwerk en klantenbestand vinden we sneller de juiste koper voor je vastgoed.

  Begeleide bezichtiging

  We organiseren begeleide rondleidingen voor de potentiële kopers. We vertellen je vooraf hoe je je woning voorbereidt om een uitstekende eerste indruk te maken. Ook alle mogelijke vragen van de koper worden passend beantwoord op basis van de informatie in het gedetailleerde verkoopdossier.

  Eerlijke onderhandeling

  Immo Lantmeeters heeft altijd het beste voor ogen – zowel voor jou als verkoper, als voor de toekomstige bewoner. We onderhandelen dan ook de best mogelijke deal voor beide partijen. Nadat we de prijs met jou zijn overeengekomen, nemen wij de onderhandelingen met geïnteresseerde kandidaten op ons.

  Zij zijn overtuigd van Immo Lantmeeters

  • Verkocht een woning in Genk

   Ik kijk tevreden en dankbaar teug op de samenwerking met Immo Lantmeeters voor de verkoop van mijn niet alledaagse woning.
   Een kordaat en strategisch handelen, een correcte marktgerichte prijszetting, een vlotte en degelijke publiciteit, een vriendelijke en verzekerde omgang met de kandidaat kopers en een vlotte afhandeling van de verkoop tot bij het verlijden van de akte bij de notaris. Kortom, de diensten van Immo Lantmeeters straalden vertrouwen uit. Zonder twijfel een aanrader voor wie een onroerend goed zonder veel problemen wenst te verkopen.
   Verkoper - B. Lantmeeters
  • Huurde een handelspand in Genk

   Ik had een hele goede samenwerking met Immo Lantmeeters, zoals het hoort te zijn. Niets op aan te merken!
   Huurder - E. Kilic
  • Verkocht een appartement in Genk

   De dienstverlening van Immo Lantmeeters verdient een dikke 9 op 10. Een heel leuke ervaring als verkoper!
   Verkoper - V. Vangompel
  • Huurde een huis in Hasselt

   Valérie was een hele aangename makelaar! Ze heeft alles goed uitgewerkt tot in de puntjes, echt niets op aan te maken.
   Huurder - B. Peeters
  • Kocht een appartement in Genk

   Ik ken Rob al even dus ik wist dat ik een goede service ging krijgen. Ook de andere mensen zijn daar heel vlot en alles is goed verlopen. Ik kreeg altijd duidelijke uitleg, mede daardoor verliep de verkoop heel vlot. Niets op aan te merken!
   Koper - E. Bijnens
  • Verhuurde een appartement in Hasselt

   Prettige samenwerking, zeer professioneel. Samenwerking met Valerie was top.
   Verhuurder - B. Celis
  • Investeringspand gekocht en verhuurd

   Ik ben vaste klant bij Immo Lantmeeters. Het ultieme pluspunt is dat ze een uitgebreide klantenportefeuille hebben en actief op zoek gaan naar een goede match voor het pand in kwestie.
   Koper en verhuurder - S. Swimberghe
  • Kocht een huis in Hasselt

   Ik had een afspraak gemaakt om naar het huis te gaan kijken. De rondleiding was goed, interessant en heel uitgebreid. Rob heeft de tijd genomen om mijn vriendin nog een rondleiding te geven, terwijl ze wat later was gekomen. Echt super service!
   Koper - S. Cleeren
  • Huurde een appartement in Hasselt

   Dit is de eerste keer voor ons dat we door een immo kantoor zijn geholpen geweest, en kan alleen maar zeggen dat alles heel vlot is verlopen en volgens plan,en ook vriendelijk personeel dus voor ons een 10/10.
   Huurder - M. Morales
  • Verkocht een appartement in Genk en kocht een appartement in Genk

   Met de coronacrisis is het natuurlijk niet zo makkelijk als anders, maar we werden heel goed ontvangen en geholpen. Alles werd zeer duidelijk uitgelegd, het verliep heel aangenaam en vlot. Als er iets was, stonden ze direct klaar.
   Verkoper en koper - F. Kerkhofs

  Voordelen in vogelvlucht

  • Persoonlijke en professionele begeleiding
  • Een gratis en vrijblijvende schatting van je woning of pand
  • Een uitgebreide publiciteitscampagne om je woning of gebouw in de kijker te zetten
  • Heldere overeenkomsten die je op elk moment kosteloos kunt opzeggen
  • Geen verkoop of verhuur = geen kosten

  Vraag een gratis schatting of informeer vrijblijvend

  U moet uw voornaam invullen.
  U moet uw naam invullen.
  U moet uw e-mail invullen.
  U moet uw telefoon/GSM invullen.
  U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.