Ik wil mijn pand: verkopen  /  verhuren
Immo Lantmeeters Hasselt

Kempische Steenweg 89/2, 3500 Hasselt

011 29 12 12
Immo Lantmeeters Genk

Stationsstraat 24/1, 3600 Genk

089 44 12 12

Nieuws

Huis in de herfst verkopen doe je zo

26/10/2020

Daniel Buschman is voorzitter van de Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB Vlaanderen). Elke week krijg je zijn tips over kopen en verkopen, huren en verhuren en het leven in een mede-eigendom.

De dagen worden korter, de bladeren vallen van de bomen, de herfst is in het land! Toch kan ook de herfst een prima moment zijn om je huis te presenteren voor de verkoop. Enkele tips waarmee je je woning aantrekkelijk kan maken voor potentiële kopers.

Houd het netjes buiten

Houd looppaden en je terras bladvrij. Enerzijds om je tuin netjes en aantrekkelijk te houden. Maar anderzijds om ervoor te zorgen dat kijkers tijdens de rondgang door jouw tuin geen uitglijders maken.

Geef kleur aan de tuin

In de herfst gaan de zomerbloeiers dood en verliezen veel planten en bomen hun bladeren. Veel kleur en groen verdwijnt hierdoor. Met herfstaccessoires, zoals pompoenen en herfstbloeiers kun je je tuin weer kleur geven.

Zorg voor voldoende licht

De dagen worden zo kort dat het eind van de middag soms al schemerig is. Maar ook op sombere dagen kan het binnen de hele dag donker blijven. Zorg dat je tijdens een bezichtiging de lampen al aan hebt. Licht geeft kleur en sfeer aan een ruimte en zorgt voor een ruimtelijke beleving.

Maak het gezellig

De herfst is de periode dat we ons weer focussen op het interieur binnen. We hebben veel meer behoefte aan gezelligheid en warmte. Knus bij de haard zitten, kaarsjes aan en een plaid over je heen. Speel hier op in. Laat ook zien dat jouw woonkamer al die elementen heeft om er gezellig met z’n allen te vertoeven.

Kies voor de juiste temperatuur

Het kan in de herfst al flink koud worden. Zorg dat je woning tijdens een bezichtiging op temperatuur is. Niet te warm, maar zeker niet te koud.

Delen

Vragen?

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.